Beste Øyenbryn penner/Eyebrow pencil For Bryn (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke eyebrow pencils er best i tester ifølge vårt testpanel!

Med en øyenbrynspenner, hvis du har sparsomme øyenbryn eller lyst hår, kan du fylle ut og forme øyenbrynene dine for en perfekt finish på sminken. Et par stilige øyenbryn vil ramme ansiktet ditt perfekt, skape definisjon og et unikt utseende. Det kan være at du vil ha et par buskete bryn, en annen form eller bare trenger å fylle ut der det er sparsomt med hår. Med en god øyenbrynspenner kan du sette drømmebrynene på plass hver morgen på bare noen få minutter.

Hvilken øyenbryns penne er best?

For å velge en øyenbryns penne som passer deg, må du fremfor alt finne den riktige nyansen. Sammenlign også gjerne hvor mye du får for pengene – noen penner kan virke rimelige, men inneholder svært lite produkt.

1. Vinner og best i test ble Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

Fordeler

 • Profesjonell og rimelig
 • Praktisk, ingen grunn til å skjerpe
 • 10 forskjellige farger å velge mellom

Ulemper

 • Lite högre pris

Spesifikasjoner

Mer om Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

Et velprøvd produkt, og litt av en legende i bransjen, er Anastasia Beverly Hills brynprodukter. Denne øyenbrynsblyanten er en fast favoritt blant profesjonelle makeupartister og brukere over hele verden og har vært det i mange år. En øyenbrynsblyant med flere forskjellige nyanser, nærmere bestemt 10 stk. Den har også en innebygd spiss og børste for perfekte resultater.

Oppsummert, en ekstremt populær og rimelig øyenbrynsblyant som er godt utprøvd av både profesjonelle og andre skjønnhetsinteresserte kvinner. Vi vil si at den tjener mye på å være så praktisk utformet med den innebygde sliperen. Små detaljer som utgjør en stor forskjell i daglig bruk. Det gjør det også lettere å kaste den i sekken når en rask fiks er nødvendig. Det er som tidligere nevnt med blyant, spissen er ganske hard som gjør det enkelt å male skarpe rene linjer som etterligner hår.

2. På andreplass kommer Nyx Professional Makeup Micro Brow Pencil

Fordeler

 • Lett å bruke
 • Nøyaktig og naturlig
 • Bredt utvalg av farger

Ulemper

 • Ikke vannbestandig
 • Mindre bra for sparsomme bryn

Spesifikasjoner

Mer om Nyx Professional Makeup Micro Brow Pencil

Tynn, presis og enkel å bruke, denne øyenbrynsblyanten fra Nyx Professional blir ofte valgt som den beste øyenbrynsblyanten i ulike tester. En slank blyant gir en naturlig finish med høy oppløsning. Mange forskjellige nyanser gjør det enkelt å finne en som passer deg.

Dette produktet er et kvalitetsprodukt som har blitt utrolig populært og har en rimelig pris. Den slanke presisjonsblyanten dekker selv de tynneste hårene med en naturlig finish. Denne pennen passer derfor for de som ønsker et mer naturlig utseende.

Profesjonell, ultratynn, presis øyenbrynsblyant med høy oppløsning, som dekker selv tynne hår med en naturlig finish. 2 i 1 med en innebygd børste for perfekte resultater. Mekanisk mikro – øyenbrynsblyant som former og definerer øyenbrynene dine slik du ønsker. Åtte forskjellige nyanser gjør det enkelt å finne den som passer deg best. Inneholder 0,5 gram, er ikke vannavstøtende.

3. På tredjeplass kommer Max Factor Brow Shaper

Fordeler

 • Rimelig
 • Lett å bruke

Ulemper

 • Kun tre nyanser å velge mellom

Spesifikasjoner

Mer om Max Factor Brow Shaper

En rimelig øyenbrynsblyant i budsjettklassen. Dobbeltsidig penn med innebygd børste. Form, fyll og definer, og bruk børsten for et mykt og naturlig resultat. Mekanisk uttrekkbar penn med tynn spiss.

En populær øyenbrynsblyant i budsjettklassen da du får et produkt av høy kvalitet til en god pris. Tynn spiss letter definisjonen og gjør den enkel å bruke, børsten gjør det enkelt å oppnå et naturlig resultat.

Det hadde vært ønskelig med flere farger på denne pennen. Fargene Blond, Brown og Deep Brown er tilgjengelige, men oppfyller ikke behovene som etterspørres i dag. En øyenbrynsblyant skal helst matche din naturlige hårfarge eller eventuelt den fargetonen du har i håret. Du kan også velge å ha en lysere blyant til hverdags og så til fest ha mer definerte bryn i en farge som er litt mørkere. Med en tynn spiss som denne blyanten føler vi det er veldig gunstig for ansiktet å gå inn med en øyenbrynsvoks eller gel etter blyanten for å skape litt mer rampete følelse på brynene.

4. På fjerdeplass kommer Xlash Xbrow eyebrow pencil

Fordeler

 • Lett å bruke
 • Høy presisjon

Ulemper

 • Bare tre nyanser

Spesifikasjoner

Mer om Xlash Xbrow eyebrow pencil

En brukervennlig mikrotynn børste for perfekt presisjon som fyller ut og former brynene dine til perfeksjon. Myk og kremet tekstur som gir et langvarig resultat. Enkel og lett å bruke.

Denne øyenbrynsblyanten får ofte gode karakterer i tester, da det er en god, funksjonell blyant til en overkommelig pris. Den tynne børsten gjør det enkelt å fylle ut og forme øyenbrynene slik du vil.

Rimelig kombinert med god funksjon og brukervennlighet er et vinnende konsept. Tynn børste for høy presisjon for et perfekt resultat. Myk og kremet tekstur, som er enkel og glatt å påføre og gir et langvarig resultat. Innebygd børste for å oppnå den perfekte finishen. Justerbar penn som gjør det enkelt å variere resultatet etter dine ønsker. Tre forskjellige nyanser i varme og kjølige toner å velge mellom.

5. På femteplass kommer Maybelline Brow Ultra Slim

Fordeler

 • Naturlig resultat
 • Flere forskjellige nyanser

Ulemper

 • Går fort ut

Spesifikasjoner

Mer om Maybelline Brow Ultra Slim

Denne ultratynne penne fra Maybelline, bryn ultra slim er veien til de perfekte naturlige brynene. Pennen er lett å jobbe med og børsten fikser den siste touchen. Børst forsiktig etter påføring for bedre fordeling av pigmentet. Spissen er ekstremt tynn, nærmere bestemt 1,5 mm applikatorspiss. En så tynn spiss gjør det enkelt å lage både naturlige og fyldigere tråder. Konsistensen er kremaktig, men likevel fast, noe som gjør det enkelt å lage selv nye individuelle sugerør der det trengs.

Fargene er mange, nærmere bestemt 7 forskjellige nyanser. Etter påføring holder brynene dine på plass hele dagen og smuldrer ikke. For blondiner er tonen “blond” naturlig og veldig lett, noe som kan være vanskelig å finne i andre merker. En blyant som er for mørk på en veldig lys hud i kombinasjon med blondt hår kan gjøre uttrykket ditt veldig “hardt/sint”.

Kjøpeguide – Velg riktig eyebrow pencil

For å velge riktig øyenbryns penne, må du tenke på hvilke funksjoner som er viktigst for deg. En god pris, utvalg av nyanser, fylde og konsistens i kombinasjon med applikatoren.

En fast blyant kan være bra hvis du har sparsomme eller lyse bryn for form og fylde, en tynn børste for å skape ny form på brynene eller nye bryn med høy presisjon.

Lett å bruke

En brukervennlig øyenbrynsblyant er avgjørende for raskt og enkelt å oppnå velformede øyenbryn, for en perfekt finish på sminken din. Stilige øyenbryn rammer inn ansiktet og fullfører utseendet ditt. Å ikke male øyenbrynene er litt som å unngå å pynte kaken.

En god øyenbryns penne lar deg oppnå et pent resultat og en form på brynene dine som passer deg og dine egenskaper best.

Finn best i test eyebrow pencil hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test eyebrow pencil hos oss på Testjakt.no!

Flere funksjoner

Å finne en øyenbryns penne med flere funksjoner i én er veldig praktisk, da du kan oppnå forskjellige effekter uten å måtte kjøpe flere forskjellige penner.

En kombinasjon av pensel og permanent penne kan for eksempel både gi form, fylde og definisjon til enkelthår med samme blyant. I vår testvinner er det for eksempel en innebygd sliper.

Når trenger du å bruke en øyenbryns penne?

En øyenbryns penne er et vanlig element i en basissminke. Å fremheve brynene dine kan gi utseendet ditt et utrolig løft! Den både rammer inn øyeområdet, men skaper også en avgrensning i pannen. Uten bryn blir pannen lett en eneste lang enhet uten støttepunkter for øyet. Å velge en blyant til brynene som er best i tester kan være en god hjelp til å sortere i utvalget noen ganger. Pennen er sannsynligvis valgt ut fra salg, anmeldelser og tester.

Mange eyebrow pencils har ulike praktiske funksjoner, og ofte flere ulike nyanser å velge mellom. Velg fargen på øyenbryns penne din basert på tonen i håret ditt. Hvis du har farget eller bleket hår, ta en titt på hårrøttene dine når du velger nyansen på pennen. Et tips om du er usikker er å heller velge en litt lysere penne enn en som er for mørk. For mørke øyenbryn kan gi et hardt inntrykk som ikke alltid er så gunstig.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 16/05/2023 •  9 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test