Beste Lær å Gå Vogn [Topp 3 2021]

Innlegget inneholder reklame gjennom annonseringskoblinger.

I denne testen skal de beste Lær å gå vogn testes. Vinneren av vår lær å gå vogn test er Babblarna Baby Gåvogn, på grunn av sin høye kvalitet og gøyale farger og former. Denne kan barna også leke med både før og etter at de har lært å gå. I vår lær å gå vogn test har vi sett at denne er robust og har lang levetid.

På andre og tredjeplass har vi BRIO Baby gåvogn og Fisher-Price – Learn with me Zebra Walker. Disse er også svært funksjonelle, rimelige og pene. Til felles har alle tre av våre Lær å Gå vogn best i test produkter at de er perfekt for alle typer barn.

BEST I TEST
Vinneren og best i test er gåvogn Babblarna Baby Gåvogn
Babblarna Baby Gåvogn
  • En morsom gåvogn med høy kvalitet og gøye aktiviteter for barnet!
BESTE BUDSJETT
På andreplass står gåvogn BRIO Baby – 31351
BRIO Baby
  • En robust og enkel gåvogn med klassisk design!
BESTE PREMIUM
På tredjeplass kommer gåvogn Fisher-Price – Learn with me Zebra Walker
Learn with Me Zebra
  • En fargerik og morsom gåvogn!

Fordeler

Ulemper

Babblarna Baby Gåvogn er vår beste lær å gå vogn i tre med metallhåndtak, PVC-frie hjul med bremser og nydelige farger. Denne gåvognen har leker på siden, slik at barnet ikke bare lærer å gå, men også å kjenne igjen former og farger.

I tillegg til dette, kan håndtaket av metall justeres. Barnet kan dermed bruke den som lekevogn når de ikke går rundt. Dette er en flott måte å unngå at leken blir kastet etter kort tid, da leken beholder sin verdi selv når barnet har lært å gå.

Hjulene i PVC-fri plast er stillegående og har bremser. Den eneste ulempen med denne gåvognen er at den har en høyere pris enn de andre produktene. Vognens kvalitet og funksjoner gjør den likevel til testens beste lær å gå vogn. Barnet vil elske denne fargerike, morsomme vognen og kan nyte den i lang tid.

🛒 De beste prisene vi fant for Babblarna Baby Gåvogn

Last updated: 2021-07-04 22:20:25

Fordeler

Ulemper

BRIO Baby Gåvogn vinner andreplassen i vår test av beste lær å gå vogn. Dette er en klassisk vogn med enkelt design og materialer av høy kvalitet. BRIO er et prisbelønt og svært kjent merke, og vognen er svært enkel å trille. Den har også plass til leker og andre ting som barnet kan trille med seg i kurven.

I motsetning til de andre produktene i testen, har denne gåvognen ingen ekstra aktiviteter. Den kan derfor virke litt kjedelig dersom barnet ikke er helt motivert til å lære å gå med den enda. Det er derimot den høye kvaliteten og den rimelige prisen som gjør at dette er én av de beste gåvognene på markedet.

Dette produktet er flott for deg som ønsker et billigere alternativ av lær å gå-vogner. Det enkle og klassiske designet er pent, og leken behøver ikke å gjemmes bort når den ikke er i bruk. Dette kan oppleves svært gunstig for mange småbarnsforeldre.

🛒 De beste prisene vi fant for BRIO Baby Walker

Last updated: 2021-07-04 22:20:28

Fördelar

Ulemper

Fisher-Price – Learn with me Zebra Walker kommer på tredje plass i testen av beste lær å gå vogn, da denne har et bredt bruksområde. I tillegg til å fungere som en gåvogn, lærer denne vognen bort ord og tall. Den oppfordrer også sittende barn til lek med interaktive, lysende knapper.

Fisher-Prices gåvogn er fargerik og har en glad sebra som motiv. Denne inspirerer lek og trening hos barna, men er dessverre laget av plast, i motsetning til testens konkurrenter. Dette gjør den litt mindre robust og mindre miljøvennlig. De elektroniske delene kan gi vognen en noe kortere levetid enn testens andre gåvogner.

Fisher-Price – Learn with me Zebra Walker har mange fine farger og morsomme funksjoner som gjør den til testens beste premiumprodukt. Den kan brukes til både lek og trening, og er til og med testens billigste alternativ. Den er perfekt til den som ønsker en allsidig og rimelig premiumvogn til sin baby!

🛒 De beste prisene vi fant for Learn with me Zebra Walker

Last updated: 2021-07-04 22:20:28

Kjøpsguide: Hva du bør se etter når du kjøper gåvogn

Ha deres behov klare før du kjøper en gåvogn. Ønsker du en gåvogn som varer i flere år, eller skal den gis bort/kastes etter lite bruk? Det er du som kjenner ditt barn best. Kommer babyen til å foretrekke en vogn med mye lyd, farger og lyder, eller holder det med en klassisk, enklere type?

Det aller viktigste er at vognen fungerer godt til det den er designet for – å lære ditt barn å gå, med minimal risiko for fall og ulykker. Pris er også en viktig vurderingsfaktor, til tross for at testens utvalgte vogner ligger mer eller mindre på samme prisnivå.

Kvalitet beste lær å gå vogn

Det er viktig at en gåvogn holder seg godt under bruk. Kvaliteten på materialet produktet er laget av er dermed viktig å ta i betraktning. Er vognen laget av plast, metall eller treverk? En vogn laget av metall og tre vil ofte vare lenger enn en laget av plast, med mye elektronikk.

Det er viktig at vognen har god kvalitet, spesielt dersom du planlegger å bruke den lenge. Du vil ikke at den skal bli ødelagt, spesielt ikke under aktivt bruk. Det er ikke ønskelig at barnet ditt skal skade seg på skarpe deler, eller falle fordi vognen blir ødelagt.

Den bør være underholdende

Dette er et verktøy for at barn skal kunne lære seg å gå. Det er likevel til hjelp dersom vognen også ser morsom ut, eller har leker som barnet kan se og ta på i tillegg. Det er en bonus om lekene kan lære noe annet viktig til barnet, som former, farger, ord eller tall.

På denne måten vil barnet underholdes også når det ikke skal gå rundt. Slik vil den ikke bare bli stående når de ikke skal gå, eller når du tar den fram. Derimot kan denne være i mer kontinuerlig bruk, og underholde også sittende barn.

Langsiktighet

En Lær å Gå vogn er som navnet tilsier; en vogn for å lære seg å gå. Dette betyr derimot ikke at dette er det eneste barnet kan gjøre med den. For eksempel kan den brukes av barnet for å frakte ting fram og tilbake som en dukkevogn, eller til lek ellers.

Hvis barnet kan bruke den også etter at han/hun har lært seg å gå, behøver du ikke kaste eller gi bort deres lær å gå vogn etter kort tid. Slik får du mer ut av pengene, og barnet får mer underholdning med mindre.

Design

En lær å gå vogn er som oftest synlig mesteparten av tiden, da den tar opp plass. Mange oppbevarer denne i rom hvor den også er synlig for gjester, som stua. Da er ofte også vognens design relevant, og at fargene er attraktive for barnet. Barnet vil også sette pris på et fargerikt og morsomt leketøy.

Mange barneleker som selges i dag er mest mulig øyevekkende, da de prøver å fange oppmerksomheten til barnet på best mulig vis. Dersom du ønsker at ditt barn skal velge sin gåvogn fremfor de andre lekene han/hun har, kan design og fargevalg være relevant.

Spørsmål og svar om lær å gå vogn

Vognen i seg selv er absolutt ikke farlig, og er svært sikre for barn. Et barn bør likevel aldri bruke en lær å gå vogn uten oppsyn.

Babyer utvikler seg forskjellig og det er derfor vanskelig å si. Ofte informeres det om at enkelte gåvogner er beregnet for babyer på 6–9 måneder. Dette er kun en indikasjon på når den er mest interessant for babyen.

Lær å gå vogner er laget for å hjelpe barnet ditt med å ta sine første uavhengige skritt. De gir barnet noe å holde seg fast i, slik at de kan komme seg dit de ønsker uten din hjelp.

Ja, mange lær å gå vogner kan brukes til andre ting både før og etter at barnet ditt har lært seg å gå. Noen kan brukes som lekevogner, andre har ekstra aktiviteter som barnet kan leke med uansett alder.

Oppsummering av den beste lær å gå vogn

Babblarna Baby Gåvogn ble testens vinner med eminente bremser, PVC-frie hjul og attraktive farger. På andre plass finner du gåvogn fra BRIO, som er en klassisk gåvogn med fokus på høy kvalitet. Den siste pallplassen i denne testen tildeles Fisher Prices gåvogn Learn with me Zebera Walker. Den kan tas i bruk allerede fra spedbarnsalder, og har attraktive funksjoner som lyd og lys.

Testjakts liste over den beste lær å gå vogn

  1. Babblarna Baby Gåvogn – Best i test
  2. BRIO Baby – Vogn på budsjett
  3. Learn with Me Zebra Walker – Beste premium

Testens vinner er Babblarna Baby Gåvogn, med sitt elegante og morsomme design som er fint for øyet, og har høy kvalitet. Den har også ekstra aktiviteter på sidene. BRIO Baby er perfekt til den som ønsker en klassisk gåvogn, med enkelt design og fokus på kvalitet på materialer. Learn with Me Zebra Walker kan brukes fra spedbarnsalder og har lys og lyd, og lærer også ord og tall.

Referanser

Teksten er ment å opplyse og informere, og all informasjon er hentet fra produsentenes nettsider. Ønsker du å lese mer om Babblarnas vogn, finner du mer informasjon her: https://www.babyshop.no/babblarna-baby-gavogn/p/339777?country_override=NO, vil du derimot lese mer om BRIO Baby kan du gjøre det her: https://www.brio.no/produkter/gaveforslag/bursdag/1-ar/brio-lar-a-ga-vogn—sort. Sist men ikke minst, kan du finne informasjon om Fisher Prices gåvogn på: https://www.fisher-price.com/en-gb/product/learn-with-me-zebra-walker-dlf00

Legg igjen en kommentar