Beste Hoppgungor For De Små Barna (Best i Test 2023)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke hoppsvinger er best i tester ifølge vårt testpanel!

En hoppgunga er en morsom aktivitet for de aller minste i familien som hvor de kan trene på koordinasjon, kondisjon og motorikk. Huskene festet i tak eller dørkarmer, og kan brukes både innendørs og utendørs. I denne husken kan barnet sitte helt trygt mens de leker og bruker kroppen til hopp og sprett.

Hoppgunga er designet for at den lille skal sitte trygt og komfortabelt, mens de bruker kroppen i ulike aktiviteter. Husken er laget med fokus på det ergonomiske, slik at barnet utvikler fysikken og sine kroppslige egenskaper på en positiv måte. Hoppehusker er spesielt utviklet for små barn som er i fasen ved å lære seg å bruke sin egen kropp.

Hoppgunga er et trygt sted for barnet å være, og kan på mange måter være en praktisk avlastning for foreldre. Da kan barnet være til stede i rommet sammen med deg, samtidig som armene er frie og du kan få gjort andre gjøremål. Husken kan også brukes sammen med eldre søsken, og by på mye fint samspill mellom familiens medlemmer.

Fem beste hoppgunga på markedet

I denne artikkelen har vi funnet frem til de fem beste hoppehuskene som finnes på markedet. Dette er husker som er behagelige å sitte i for barnet, gir god motorisk utvikling, og er underholdene for den lille. Det husken som er vurdert til den beste er Beemoo Hoppehuske. Dette er en god huske som enkelt kan festes i døråpningen, byr på god komfort og mye lek og moro for den lille.

1. Vinner og best i test ble Beemoo hoppehuske

Fordeler

 • Enkel å montere
 • Behagelig å bruke

Ulemper

 • Kommer kun i to fargevalg
 • Ukjent om den tåler maskinvask

Mer om Beemoo Hoppehuske

Hoppgunga fra Beemoo er en hoppehuske som byr på mye underholdning, samtidig som den er meget enkel. Den består av en sele og et oppheng, noe som gir mindre distraksjoner og mer fokus på koordinasjon og kondisjon. Barnet kan ha det mye moro med denne husken bare ved å hoppe, sprette og bevege seg rundt.

Selen er laget av et behagelig bomullstøy, som gir en hoppgunga som er komfortabel å sitte i. Den monteres enkelt i dørkarmen, og kan flyttes rundt mellom de ulike rommene. Barnet kan med andre ord være der du er, og leke og utforske verden under ditt tilsyn.

Siden dette er en hoppgunga uten ekstra lyder, lys eller andre leker blir det selve husken som er aktiviteten. Barnet kan uten distraksjoner øve seg på å hoppe, sprette, eller bare gynge frem og tilbake som de ville gjort i en vanlig huske.

Denne hoppehusken byr på mye underholdning uten alt det ekstra rundt. Den ser mer ut som en bæresele enn en underholdende leke, men ikke la det lure deg. Med denne hengende i dørkarmen kan du og den lille få mye godt samspill sammen mens barnet utvikler sine motoriske ferdigheter.

2. På andreplass kommer Hauck Jump Hoppehuske

Fordeler

 • Enkel justering og tilpassing av høyde
 • Behagelig med både pute og brett til barnet
 • Større brett med plass til leker

Ulemper

 • Behagelig med både pute og brett til barnet

Mer om Hauck Jump Hoppehuske

Denne hoppgunga byr på mye lek og moro for de minste i familien. Her kan barnet sitte trygt og komfortabelt, mens kroppen blir brukt. Dette er ikke bare underholdende for barnet, med å hoppe og gynge. Aktivitetene bidrar også til utvikling av barnets motorikk.

Denne hoppgunga kommer også med et lekebrett, hvor barnet kan ha sine favorittleker. Det gir ekstra underholdning, om det skulle bli kjedelig å bruke beina og oppleve følelsen av å sveve i luften. Så her får barnet mye ekstra underholdning.

Husken er også meget enkel å montere. Den festes i dørkarmen med medfølgende festemidler, og det e rikke behov for å lage noen hull i hverken tak eller karmer. Husken kan dermed enkelt flyttes rundt ettersom hvor dere er i hjemmet.

Hoppehusker er laget for barn som er i vekst, og den kan selvfølgelig justeres i høyden slik at den passer både ditt barn og ditt hus. Denne husken vil by på mye underholdning til barnet, og gir mulighet for samspill og lek mellom barnet og de andre familiemedlemmene.

3. På tredjeplass kommer Kaxholmen Hoppehuske

Fordeler

 • Meget enkel å montere
 • Tilrettelegger for aktivitet, lek og moro

Ulemper

 • Kan ikke vaskes
 • Må monteres i karm

Mer om Kaxholmen Hoppehuske

Fra Kaxholmen kommer en hoppgunga som byr på lek og moro til en hyggelig prislapp. Denne hoppehusken er laget av myke materialer, og kommer i flere spreke farger som gir valgmuligheter. Husken er også meget enkel å montere på dørkarmer, og kan flyttes rundt etter hvor i huset dere er.

I vår hoppgunga test kommer denne hoppehusken godt ut på grunn av sine mange muligheter. Hopphusken byr på mye lek og aktivitet for den lille, og bidrar til å utvikle både kondisjon og koordinasjon. Så her er det potensiale for å ha det veldig gøy.

Husken i seg selv er veldig enkel. Barnet sitt trygt i selene, og uten noen distraksjoner fra andre leker, musikkspillere eller blinkende lys. Barn får muligheten til å prøve seg frem med kroppen sin, og være i bevegelse som er positiv for deres motoriske utvikling.

En hoppehuske trenger ikke være fancy eller ha mange spennende lys og lyder. Denne helt enkle fra Kaxholmen byr på mer enn nok underholdning for den minste i familien. Og når det ikke er andre ting å fokusere på blir samspillet mellom den lille og andre familiemedlemmer bedre.

4. På fjerdeplass kommer Skip Hop Explore & More Hoppehuske

Fordeler

 • Mange interaktive og utviklende leker
 • Står fritt på gulvet

Ulemper

 • Mye som kan distrahere
 • Batteri medfølger ikke

Mer om Skip Hop Explore & More Hoppehuske

Er du ute etter en hoppehuske som ikke må monteres i tak eller vegg er denne hoppgunga fra Skip Hop et utmerket alternativ. Denne hoppehusken byr også på mer enn bare motorisk utvikling. Husken kommer med mye ekstra tilbehør som gjør det til rene lekeplassen for den lille.

Hoppgunga kommer med flere teknologiske spesifikasjoner som gjør hoppingen til noe ekstra staselig. Husken teller nemlig antall hopp barnet gjør, og når den når 100 vil barnet bli belønnet i form av applaus og blinkende lys. Med andre ord, mange sanseinntrykk.

I tillegg til teknologi er husken utstyrt med flere underholdende og utviklende leker i sterke farger. Disse lekene er designet for å fange og holde på barnets interesse, samtidig som de bidrar til en del av barnets mer finmotoriske og sanselige utvikling.

I tillegg til alt dette kommer selvfølgelig hoppehusken med musikk. Så dette er mer enn bare en hoppehuske. Dette er et komplett sett med lek og moro som utvikler og utfordrer barnet. Musikk, blinkende lys, utfordrende leker og muligheten til å være i bevegelse og rotere 360 garder for å få med seg alt som skjer. Det er jo ikke mulig å be om mer.

5. På femteplass kommer Ingenuity 2-in-1 Hoppehuske

Fordeler

 • Aktivitetssenter og huske i ett
 • Med lys og lyd
 • Barnet får stor bevegelsesfrihet

Ulemper

 • Krever batterier
 • Tar mye plass

Mer om Ingenuity 2-in-1 Hoppehuske

Hoppehusken for barn fra Ingenuity er mer enn bare en hoppehuske. Dette er et komplett aktivitetssenter for ditt barn, med både mulighet til å hoppe og leke på en trygg måte.

Hopphusken er inspirert av naturen og kan produsere både lyd- og lyseffekter. Alt for å fascinere og underholde barnet ditt.Å bruke en hoppehuske når barnet er mellom 6 måneder og 12 måneder styrker musklene til barnet og øker motorikken.

Aktivitetssenteret er det perfekte stedet å plassere babyen din for trygg underholdning mens du lager mat, vasker, rengjør eller trenger en dusj. Du kan enkelt flytte husken med deg til rommet du er i.Det er mulig å justere høyden i tre forskjellige høydeposisjoner og barnet kan også rotere 360 ​​grader i hoppesvingen.

Kjøpsguide – hvordan velge den beste hoppgunga

En hoppehuske kan være en god investering for motorisk utvikling. I kombinasjon med babygymen får barnet mulighet til å utvikle sine motoriske ferdigheter, koordinasjon og kondisjon. Alt dette er viktig for barnets videre utvikling.

Hoppehusken kan bidra til mye kvalitetstid, underholdende lek og moro for den minste og resten av familien. Når du skal kjøpe en hoppehuske er det derimot viktig å tenke på barnet, hva det har behov for, hvor husken skal monteres, og at barnet skal ha muligheten til å utvikle seg selv motorisk på andre måter også.

Trygg og enkel å montere

Hoppehusken skal tåle mye hopp og sprett fra den lille, og derfor må den vært godt festet i dørkarmen eller i taket.

For å få festet anretningene godt må de være enkle å feste. Det må være enkelt å forstå bruksanvisningen, og å etterstramme festene ved behov.

Ved behov må det også være relativt enkelt å flytte husken fra et sted til et annet. Og med fester som er enkle å montere og flytte på blir det lekende lett å flytte husken din dere er.

Finn best i test hoppehuske hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test hoppehuske hos oss på Testjakt.no!

Komfortabelt å bruke hoppgunga

Barnet skal sitte i denne husken og ha muligheten til å være aktiv og i lek. God komfort er viktig for å kunne bevege på seg fritt og uten mange begrensninger.

Siden barnet sitter i denne husken er det viktig med et godt underlag som gir god støtte. Det må være god støtte til ryggen og beina.

Sitter barnet komfortabelt og har god støtte kan du trygt bruke hoppehusken. La barnet få utvikle sine motoriske evne gjennom hopping og spretting mens du lager middagen.

Kunne justeres etter egne behov

Vi bort alle i forskjellige hus, som har forskjellig høyde under tak og på dørkarmer. Husken må derfor kunne justeres slik at den kan brukes i alle slags hjem.

I tillegg er hoppehusken utviklet og ment for barn i vekst. Små barn vokser og blir lengre veldig raskt, og husken må derfor kunne justeres i høyden slik at barnet får mest mulig ut av den.

En huske som er enkel å justere vil gjerne også brukes mer. Ved å kunne høyden kan endres kan barnet bruke den lenger. Husken kan også brukes på flere ulike steder.

Når trenger du å bruke en hoppgunga?

En hoppehuske brukes for å utvikle barns grovmotorikk. Den bidrar til å fremme lek og moro, og kan hjelpe til med utviklingen av ulike egenskaper. I denne best i test for hoppehusker har vi funnet frem til de huskene som leverer på akkurat dette.

De beste hoppehuskene er de som er komfortable å sitte i, som er enkle å justere, og som er trygge å bruke.

Hoppehuskene i denne artikkelen er alle trygge å bruke. De har enkle anvisninger for montering, og kan brukes i alle slags dørkarmer i huset. Det finnes også alternativ for deg som foretrekker en huske som står på gulvet.

Ofte stilte spørsmål og svar

Kan hoppgunga brukes av alle barn uansett alder og motorisk utvikling?

Hoppgunga er anbefalt for barn som kan holde hodet oppe og sitte oppreist på egenhånd og uten støtte. Har de ikke kommet til dette stadiet er det anbefalt å bruke en babygym eller vippestol.

Følger det med oppheng- og festeanordninger for sikker festing av husken?

Anretninger til å henge opp husken enten i dørkarm eller i tak følger med. Husk å gjennomføre jevnlig kontroll av festene.

Hvor lenge kan et barn benytte seg av en hoppehuske?

Hoppehusker er beregnet for barn fra 6 måneder og oppover. De har en begrensning på vekt, og barnet kan bruke husken frem til de går over denne vekten.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 13/02/2023 •  11 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test