Beste Graviditetsputer For Bedre Søvn (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke graviditetsputer som er best i tester ifølge vårt testpanel!

En gravidpute har som mål å gi støtte og avlastning til de delene av kroppen som er mest utsatt gjennom et svangerskap. Puten kan brukes i senga og i sofaen, og avlaster både mage, rygg, og knær.

En gravidpute gir støtte og komfort under graviditeten til både deg og babyen din. Når barnet er født, kan du bruke puten videre ved å gi både deg og den lille en bedre posisjon ved amming.

1. Vinner og best i test ble graviditetsputen fra Petite Chérie Elsie Gravidpute

Fordeler

 • Kan vaskes
 • God støtte
 • Fine farger

Ulemper

 • Farger blir raskt utsolgt

Spesifikasjoner

Mer om Petite Chérie Gravidpute

Det er viktig å ha en god gravidpute under svangerskapet, både for avlastning, forebygging av skader og økt komfort. Ettersom magen vokser, føler du et økt trykk og tyngde i kroppen – spesielt korsryggen og bekkenet. Å ha en avlastende pute mellom knærne mens du sover vil garantert gjøre underverker.

Trenger du en gravidpute som ikke tømmer lommeboken, kan denne passe perfekt for deg. Denne puten fra Petite Chérie gir optimal avlastning på de mest utsatte områdene som korsrygg, bekken, mage og knær, som gir deg en generelt mer behagelig opplevelse av svangerskapet.

2. På andreplass kommer graviditetsputen fra bbhugme Ammepute

Fordeler

 • Ergonomisk designet av kiropraktor
 • Laget av miljø- og barnevennlige materialer

Ulemper

 • Litt kort

Spesifikasjoner

Mer om bbhugme Ammepute

Ammeputen fra bbhugme er noe av det beste innen amme- og gravidpute som finnes på markedet. Denne ergonomiske puten er designet og utviklet av kiropraktorer, og byr på god komfort for både mor og barn. Puten kommer i flere flotte fargevarianter, slik at du enkelt kan velge den puten som matcher deg og ditt barns personlige stil.

Ammeputen fra bbhugme er laget av myke, naturlige og miljøvennlige materialer som gir barnet et komfortabelt og trygt sted å ligge, samtidig som puten enkelt kan tilpasse seg kroppen til både mor og barn. Det gir god støtte og et behagelig underlag for den lille, og en avslappende sittestilling under ammingen for mor.

Selv om puten er designet for å støtte under amming kan den også brukes som en gravidpute. Puten er tross alt designet ergonomisk, og tilpasser seg enkelt din kropp. Dette gir deg god støtte til den gravide magen, og senere rygg og nakke under ammingen.

3. På tredjeplass kommer graviditetsputen fra Doomoo Amme- og Graviditetspute

Fordeler

 • GOTS-sertifisert
 • Kan maskinvaskes
 • Praktisk og allsidig

Ulemper

 • Ikke noget

Spesifikasjoner

Mer om Doomoo Amme- og Graviditetspute

Doomoo Amme- og gravidpute er et lekkert valg for deg som ønsker en litt mer personlig pute. Denne puten er fylt med lydløse kuler, og er litt større i størrelsen enn andre modeller. Dette lar deg enkelt forme den etter egne behov for maksimal komfort både for deg og babyen.

Doomoo gravidpute lover optimal avlastning av utsatte punkter under svangerskapet som rygg, hofter og knær, og motvirker også problemer med rygg, skuldre og nakke under amming. Når barnet skal lære å sitte selv, kan også puten brukes som en ekstra støtte, som gjør puten spesielt allsidig.

4. På fjerdeplass kommer graviditetsputen fra Beemoo Care Gravid- & Ammepute

Fordeler

 • Gir god støtte
 • Avtagbart trekk

Ulemper

 • Lite fargeutvalg

Spesifikasjoner

Mer om Beemoo Care Gravid- & Ammepute

Beemoo Care Gravid- og ammepute er en fleksibel og behagelig gravidpute som gir optimal avlastning under svangerskapet. Dette er en behagelig følgesvenn gjennom søvnløse netter. Puten kan like godt brukes under graviditeten, mens du ammer, eller om du skal pumpe, døgnet rundt.

Det nøytrale og elegante designet er tilpasset enhver stil og personlighet, og trekket er avtagbart. En gravidpute omfavner kroppen på en behagelig måte, slik at du skal kunne slappe av når det trengs. Ved amming bidrar puten til både bedre melkeproduksjon og komfort.

Kjøpguide

En god gravidpute bør gi optimal avlastning for både rygg, hofter, knær og skuldre, i tillegg til å være myk og fleksibel. Den skal være behagelig å bruke under svangerskapet, og gjerne kunne brukes som ammepute når babyen er født.

Det finnes en rekke gravidputer på markedet, og det er ikke alltid så lett å vite hva som er det beste alternativet. Derfor er det viktig å først kartlegge egne behov før du går til innkjøp av en.

God komfort

En gravidpute er til for å gi støtte og avlastning under svangerskapet, og på denne måten forebygge vanlige svangerskapsplager. Den kan også gi spesielt god avlastning ved vanlige svangerskapsplager som bekkenløsning, som lar deg sove bedre om natten.

En pute med muligheter for å justere hardhet kan derfor være et godt valg. Den skal gjerne også kunne brukes som ammepute etter at babyen er født. Også putens materialer bør derfor føles behagelig mot babyens og din sensitive hud.

Finn best i test graviditetsputer hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test graviditetsputer hos oss på Testjakt.no!

Kvalitet

Det er viktig at gravidputen er av høy kvalitet, slik at den kan vare lenge. Materialene og trekket bør være myke, gjerne miljøvennlige, og holdbare, slik at den ikke blir fort ødelagt.

Puten bør være fleksibel, men beholde formen etter mange bruk. På denne måten vil du alltid ha optimal støtte og avlastning når du behøver det. En god gravidpute vil ikke miste fastheten eller formen.

Brukervennlig og allsidig

Gode gravidputer skal være enkle å bruke. En pute med ekstra tilbehør og justeringsmuligheter kan være fint for flere ulike liggestillinger, mens en fastere pute med en fastere form er mer optimal for amming.

Et avtagbart trekk som kan vaskes i vaskemaskin gjør hverdagen mye enklere for kommende og nybakte foreldre. Puten bør også ha et trivelig design som passer din stil. Noen puter kan også brukes for sittetrening.

Når trenger du å bruke en gravidpute?

Du kan bruke en gravidpute når som helst når du trenger litt ekstra avlastning, enten du ligger i senga, på sofaen etter sitter ved skrivebordet. En gravidpute test kan hjelpe deg å finne fram til den beste puten for deg.

En gravidpute best i test gir god avlastning for alle de kritiske punktene, som mage, bekken, knær og korsrygg. Den har også avtagbart trekk som kan vaskes i maskin, og kan også brukes som ammepute, eller mens du pumper.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 04/12/2023 •  7 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test