Beste Falske Øyevipper For Fyldigere Vipper (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke falske øyevipper er best i tester ifølge vårt testpanel!

Med et par stilige falske øyevipper kan du som har korte eller sparsomme øyevipper gi vippene dine et skikkelig løft! Det er også et enkelt og stilig triks for å skape litt ekstra volum på vippene når du skal på for eksempel fest, bryllup, dåp eller et annet hyggelig arrangement. Mange kvinner i dag foretrekker også å bruke falske øyevipper i hverdagen da det blir et ekstremt fint høydepunkt for øyet ditt.

Stadig flere velger å gå bort fra vippeextensions gjort i salong, noe som kan være både tidkrevende og dyrt. Med et par falske øyevipper av høy kvalitet som kan gjenbrukes, kan du ordne de samme vakre resultatene på ditt eget bad på bare noen få sekunder.

Hvilke falske øyevipper er best?

Lösögonfransar finns i många kulörer, storlekar och former. Det finns flera olika modeller i varierande prisklasser och kvalitet. Du bör därför tänka på några saker innan du ska köpa dina.

1. Vinner og best i test ble falske øyevipper fra Ardell Mega Volume 251

Fordeler

 • Naturlig utseende
 • Forlengelse og volum

Ulemper

 • Ønsker flere modeller

Spesifikasjoner

Mer om Ardell Mega Volume 251

Disse fine vippene fra Ardell er bygget opp i flere lag med avsmalnende spisser for å gi vippene dine et mer flerdimensjonalt utseende. Mega Volume falske øyevipper optimerer volumet samtidig som de gir en forlengelse til vippene dine.

Mega Volume er veldig populære vipper som ofte er omtalt i de beste falske øyevippetester og vippeguider. Kunder setter pris på det naturlige utseendet disse effektive falske øyevippene gir takket være det smarte designet.

Til denne modellen av falske øyevipper fra Ardell legger du lim alternativt som eyeliner, eller direkte i underkanten av vippene for festing. Produktet inneholder ingen farlige stoffer. Disse falske øyevippene bruker du for blant annet å få mer volum, fylle ut eller forlenge dine egne vipper. Du kan bruke Ardell Mega Volume 251 falske øyevipper flere ganger. Husk å ta dem av før kvelden faller på.

2. På andreplass kommer falske øyevipper fra Salon Artisan 3D Russian Faux Mink Lash

Fordeler

 • Fint volum
 • Full og naturlig

Ulemper

 • Ikke så naturlig resultat
 • Hardt bånd

Spesifikasjoner

Mer om Salon Artisan 3D Russian Faux Mink Lash

Disse fantastiske falske øyevippene fra Salon Artisan er veldig fyldige ubørstede vipper med et frekt utseende. For de som leter etter volum, er Russian Faux Mink Lash blant de aller beste falske øyevippene du kan finne.

Salon Artisan har klart å produsere et par stilige vipper som ofte vinner både best i tester og andre guider for gode falske øyevipper. Disse falske øyevippene av kvalitet er populære takket være at de gir et fint og naturlig volum som løfter øynene. Resultatene ligner veldig på en vippeforlengelse på en salong, men til en mye lavere pris.

Til disse vippene legger du lim enten som eyeliner eller direkte på den nedre kanten av vippene for å feste dem til dine egne vipper. Produktet inneholder ingen skadelige stoffer. Vippene fra Salon Artisan kan brukes flere ganger. Du må kjøpe et ekstra lim separat.

3. På tredjeplass kommer falske øyevipper fra MAC Cosmetics Art Library

Fordeler

 • Kan formes
 • Stilig og naturlig finish

Ulemper

 • Prisen er litt høyere

Spesifikasjoner

Mer om MAC Cosmetics Art Library

Med sitt Cosmetics Art-bibliotek med falske øyevipper har MAC klart å produsere et par fantastiske øyevipper med et utrolig naturlig og dramatisk utseende. Vippene er bygget opp i forskjellige lag og lengder, noe som gir et enestående resultat.

Hvert design er unikt designet for å gi øynene dine en uimotståelig appell, som også er en av grunnene til at disse vippene ofte vinner best i falske øyevippetester.

For disse vippene, bruk lim som en eyeliner eller direkte på den nedre kanten av vippene for å feste dem. Produktet inneholder ingen giftige stoffer. Du kan bruke de falske øyevippene fra MAC Cosmetics Art Library flere ganger.

4. På fjerdeplass kommer falske øyevipper fra Make Up Store Eyelash Sindy

Fordeler

 • Fint resultat
 • Høy kvalitet

Ulemper

 • Litt høy prislapp

Spesifikasjoner

Mer om Make Up Store Eyelash Sindy

“Eyelash Sindy” fra Make Up Store er blant de beste falske øyevippene Make Up Store lager. De gir fantastisk volum uten å tynge øyelokkene. Hvis du er ute etter veldefinerte øyne med vakre naturlige øyevipper, så er dette den rette modellen for deg.

Til Make Up Store- Eyelash Sindy sine falske øyevipper bruker du lim som en eyeliner eller lim direkte på underkanten av øyevippene for å få øyevippene til å sitte. Produktet inneholder ingen skadelige stoffer. Du bruker falske øyevipper for å fylle ut og gi mer volum til dine egne øyevipper. Du kan bruke de falske øyevippene fra Make Up Store flere ganger uten problemer.

Kjøpeguide – Velg riktige falske øyevipper

Fordi falske øyevipper finnes i så mange forskjellige design, må du velge nøye før du kjøper, slik at du finner et par stilige vipper som passer til utseendet du leter etter.

Vippene skal både sitte godt og være enkle og fleksible å feste. Men det viktigste er at de er stilige falske øyevipper som fremhever øynene dine vakkert på den måten du ønsker. Noen brukere vil ha et mer naturlig øye, mens andre ønsker en tydelig rad med vipper som er både lange og virkelig fyldige. Det kan også være lurt å kjøpe en vippekam for å skille vippene for et penere resultat.

Lett å bruke

Når du skal bruke falske øyevipper er det viktigste at de er enkle å feste på vippene. Brukervennlige vipper sparer deg for både tid og energi.

Med vipper som du enkelt fester får du også bedre resultater. Skal du lime om eller legge om vippene flere ganger, påvirker det både utseendet og holdbarheten. Husk at du ofte må kjøpe et ekstra lim separat.

Finn best i test falske øyevipper hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test falske øyevipper hos oss på Testjakt.no!

Vipper som passer

Vurder dine egne øyne og ansiktsform før du velger falske øyevipper. Ved å velge form og fylde etter din øyeform får du vakre naturlige vipper som fremhever øynene dine på en dramatisk måte.

En tommelfingerregel kan være å starte med et par som ikke er for lange og lubben. Hvis du liker dem, kan du gradvis prøve litt tykkere og lengre falske øyevipper.

Når trenger du å bruke falske øyevipper?

Du kan bruke falske øyevipper til mer festlige anledninger. Kanskje du vil lage ekstra fremhevede og vakre øyne til en fest, et bryllup, dåp eller en date. Du kan ganske enkelt bruke falske øyevipper når du vil fremheve ditt beste jeg. Det er fint om vippene du velger kan brukes flere ganger, på den måten slipper du å kjøpe nye for ofte og ikke risikerer å stå uten hvis en spontan mulighet byr seg. Du kan selvfølgelig også bruke falske øyevipper til daglig, enten på jobb eller på skolen. Kanskje til fest ønsker du et par som er lengre og fyldigere, mens til hverdags eller par som er mer naturlige.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 15/05/2023 •  7 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test