Beste Eyeliners For Fremhevede Øyne (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke eyeliners som er best i tester ifølge vårt testpanel!

En eyeliner er et sminkeprodukt som er perfekt for deg som ønsker å ta øyesminken til neste nivå. Kjært barn har mange navn… En eyeliner kan komme i flere forskjellige utgaver, flytende eller som blyant. I hverdagen kalles eyeliner noen ganger kajal og omvendt. I vår test har vi valgt å kun teste flytende eyeliners.

Hvilken eyeliner er best?

Før du kjøper en eyeliner kan det imidlertid være greit å tenke på hvilken type sminke du først og fremst skal bruke den til? Skal du mest drive med diskret innramming, presisjonsarbeid i form av tynne vinger eller kattøye-markeringer? Er du ute etter sotede, veldig definerte øyne, kan det være bedre med en grovere applikator/børste. Alternativt en kajal-penn.

1. Vinner og best i test ble eyelineren fra IsaDora Colourful Eyeliner

Fordeler

 • Enkel for både tynne og bredere markeringer
 • Ekstremt røft

Ulemper

 • Tar noen ganger å lære

Spesifikasjoner

Mer om IsaDora Colourful Eyeliner

IsaDoras Colorful Eyeliner er vinneren i vår test, en virkelig rimelig og fantastisk god eyeliner. Dette produktet har vært i hyllene i mange, mange år og selger fortsatt som varmt hvetebrød. Selv om vi har testet flere dyrere merker, er denne budsjettvennlige eyelineren fra IsaDora klart best.

Den holder seg på plass hele dagen uten problemer og uten flassing. Den tynne børsten er lett å male både diskrete vippemarkeringer og dristige cat-eye looks. I starten krever det litt øvelse å bli kjent med børsten, selv om du er en erfaren bruker av flytende eyeliners fra før. Den inneholder 4 ml og er ekstremt generøs, det som muligens kan gjøre at du trenger å kjøpe en ny er at den kan tørke ut etter noen måneder til år. Denne eyelineren fra IsaDora er også tilgjengelig som vanntett med en litt blankere finish.

2. På andreplass kommer eyelineren fra Idun Minerals Liquid Eyeliner Kol

Fordeler

 • Også egnet for linsebrukere
 • Vanntett og slitesterk
 • Enkel å påføre

Ulemper

 • Svår att få bort

Spesifikasjoner

Mer om Idun Minerals Liquid Eyeliner Kol

Denne eyelineren fra Idun Minerals er superenkel å påføre da den har en tynn spiss som du enkelt kan vinkle etter behov. Du kan lage diskrete rammer, men også mer dramatiske utseende. I tillegg er den perfekt for personer med sensitiv hud som lett blir irritert, eller som er utsatt for allergi. Bruker du kontaktlinser er denne flytende kajalen en av de mildeste du kan bruke.

Idun Minerals eyeliner inneholder ingen parfyme, er vegansk og er oftalmologisk testet. Når et produkt er oftalmologisk testet, betyr det at det er testet på personer under tilsyn av øyeleger, øyeleger.

Noe som gjør at denne hører hjemme på et podium i vår best i test er holdbarheten, den sitter på plass hele dagen og er vanntett! Så du trenger ikke bekymre deg for at det skal være fuktig ute, en spontan dukkert eller en rask dusj. Dette fortsetter uansett situasjon! Den er svært mineralpigmentert og gir et kulsort resultat.

3. På tredjeplass kommer eyelineren fra Clarins Graphik Ink Liner

Fordeler

 • Sitter på plass
 • Enkel påføring
 • Høypigmentert, kulsort

Ulemper

 • Høy pris

Spesifikasjoner

Mer om Clarins Graphik Ink Liner

Clarins Graphik Ink Liner er veldig enkel å påføre takket være den tynne filtspissen. Enten du er ute etter røykøye-sminke eller bare en tynn eyeliner, er dette produktet perfekt for jobben. Den er lett å jobbe med og resultatet fester seg uten å flekke eller flasse. Hvis du er ute etter en katteøyne-look med en vinge, er dette det ultimate produktet for enkel påføring. Å ha en tynnere filtspiss gjør det mye lettere å påføre og presise skarpe linjer.

Den er i det litt høyere prissegmentet, men den er også betydelig enklere å bruke enn mange av de rimeligere merkene som vi har testet og lest brukeranmeldelser om. De fleste brukere går tilbake til dette gang på gang. Den gir en kulsort finish som er veldig gunstig for å skape en intens look med. Du kan velge å bruke den kun på den øvre vippekanten, eller alternativt på den nedre og øvre for et mer definert utseende.

4. På fjerdeplass kommer IsaDora Flex Tip Eyeliner Matt Black

Fordeler

 • Enkel å påføre
 • Vanntett og slitesterk

Ulemper

 • Du må bruke rensemiddel for vannfast sminke

Spesifikasjoner

Mer om IsaDora Flex Tip Eyeliner Matt Black

Et produkt med en virkelig god applikator er Isadoras Flex Tip Eyeliner Matt Black. Dette ser ut som en superslank tusj, liksom, men den er i flytende form. Den har et håndtak rundt skaftet og en brukervennlig filtapplikator.

Takket være emballasjen er denne eyelineren utrolig enkel å bruke. Den er også vanntett, noe som betyr at den holder hele dagen. Høypigmentert og hurtigtørkende, noe som gjør at den gir et sort og fint resultat som holder seg på plass uten å flasse eller flasse. Den eneste ulempen er at du trenger et skikkelig godt rensemiddel for å få det av.

5. På femteplass kommer KVD Beauty Eyeliner Tattoo Liner

Fordeler

 • Smal spiss
 • Perfekt for presisjon og skarpe linjer
 • Høypigmentert, kulsort
 • God duft

Ulemper

 • Litt dyrt

Spesifikasjoner

Mer om KVD Beauty Eyeliner Tattoo Liner

KVD Beauty Eyeliner Tattoo Liner er merket laget av tatovør Kat Von D, også en sterk vegansk talsmann. I dag selges merket, men det bærer fortsatt navnet hennes. Produktene er nær ikoniske og denne spesielle eyelineren er verdenskjent for å være sylskarp og svært pigmentert. I tillegg er alle KVD-produktene hennes 100 % veganske. Det alene er en god grunn til å ta en ekstra titt på KVD Beauty!

Å legge på sylskarp eyeliner er litt vanskelig, selv for de mest trente. Men med KVD Beauty Eyeliner Tattoo Liner blir det mye enklere, selv for de mest uerfarne. Børsten er supertynn som gjør det enkelt å lage effekter som fremhever øynene dine og skaper en mer intens look. Denne flytende eyelineren er høypigmentert og resultatet er kulsort, hele dagen! Den er derfor vanntett og sitter på uten å flekke, sprekke eller smøre. Selv om du har fete eller hengende øyelokk, forblir den der den skal, vi lover! Arbeidsdag, treningsøkt, denne eyelineren kan gjøre alt! En fantastisk god duft som minner om godteri følger med.

Kjøpeguide – Velg riktig eyeliner

Som du så ovenfor i vår test av flytende eyeliners, er det mye å huske på for å velge riktig produkt. Det viktigste er at du velger en penn med gode anmeldelser og som kan yte det du ønsker. For å finne ut hvilken formel som passer deg kan du tenke på din hudtype, hvor god du er til å sminke, og hvor lenge sminken skal vare. Å male med en flytende eyeliner krever litt mer øvelse enn å bruke en kajal-penn. Men når du først har lært deg hvordan du bruker applikatoren du ønsker, kan du lage fine, slitesterke rammer og intens dybde i øyesminken.

Appliceringen

Dette aspektet er blant de viktigste siden du må kunne bruke eyeliner uten problemer. Det skal ikke være for vanskelig å få det rett og fint. Søknaden må være god for at resultatet skal bli bra. Se derfor nøye på hvilken type applikator eller børste eyelineren din har. Vil du kunne male tykkere linjer eller vil du kun ha tynne linjer? Mange tror at valg av foundation og eventuell primer bidrar til hvor slitesterk eyelineren din er.

Finn best i test eyeliners hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test eyeliners hos oss på Testjakt.no!

Holdbarheten

Hvis du har klart å oppnå en fin eyeliner, vil du at den skal forbli slik. Ta en titt på hvor god holdbarhet du kan stole på for hvert merkes produkt.

Har du fete eller hengende øyelokk er det spesielt viktig at eyelineren har en god holdbarhet. Du vil ikke at den skal flettes ut når du først får den perfekte linjen. Velger du en vannfast eyeliner holder den seg som regel mye bedre, både gjennom trening og en hel arbeidsdag. Det er greit å trene mye på å legge flytende eyeliner før du begynner å bruke en vanntett. Det blir lett mye rengjøring og pilling under påføring.

Når trenger du å bruke eyeliner?

Du trenger aldri å bruke eyeliner, men begynner du å bruke en, og spesielt en som er best i tester, vil du se at sminken din løftes til neste nivå. Du kan lage en mer intens look ved å lage et diskret highlight eller til fest lage en sotet look med mye highlight rundt øynene. Ønsker du et mer naturlig resultat og er veldig lett i hud og farger kan du også velge for eksempel en flytende eyeliner i brunt, da blir det ikke et like hardt uttrykk.

Tenk over hvilken eyeliner som passer deg best, både i applikatoren, formelen og designet, og prøv deg frem. Øvelse krever ferdigheter, så start tidlig!

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 15/05/2023 •  9 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test