Beste Bronzer Og Solpudder For Solkysset Hud (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke bronzer og solpudder som er best i tester ifølge vårt testpanel!

En solpudder er noe som nesten alle kvinner, og sannsynligvis en hel haug med menn (eventuelt i hemmelighet) eier. Å kunne få solkysset hud i løpet av sekunder er noe vi alle ønsker. Å unngå å gå rundt blekt og dystert uansett måned i året er ikke en umulighet. Med en virkelig god bronzer trenger du aldri mer å bruke tid på å presse under solens farlige stråler. Med et solpudder kan du skape både en jevn og fin brunfarge, men du kan også bruke solpudderet ditt til å lage skygger/konturer.

Hvilken bronzer er best?

Det er noen forskjellige faktorer du vil huske på når du kjøper en bronzer. Alt fra farge, pris til emballasje/boks. Nedenfor kan du se noen av de følgende faktorene vi har fokusert på:

1. Vinner og best i test ble solpudderet fra IsaDora Bronzing Powder

Fordeler

 • Rimelig
 • Speil i boksen
 • Fantastiske nyanser

Ulemper

 • Kan trenge en oppussing i løpet av dagen

Spesifikasjoner

Mer om IsaDora Bronzing Powder

Solpudens solpudder, IsaDoras bronsende bowder! Her har vi en klassiker på markedet i mange år. Det er gode grunner til dette, solpudderet fra IsaDora er ikke bare høypigmentert men etterlater også en fløyelsmyk finish over ansiktet som et av de siste stegene i sminken din. Den kommer i en praktisk boks som er enkel å kaste i for en dag på jobb eller i den lille clutchen eller festvesken, for en eventuell touch-up. Boksen har både fløyelspuff og innebygd speil.

Påføring av IsaDoras solpudder anbefales å gjøre med en større pudderbørste av noe slag for et så jevnt og fint resultat som mulig. Pudderet er tilgjengelig i flere forskjellige bruntoner, fra matt, semi-matt til shimmer finish. Avslutningsvis er dette et utrolig rimelig pudder som kommer i flotte nyanser, en hendig boks og den sitter hele dagen. At det i tillegg kommer til en svært gunstig pris avgjør saken. IsaDora Bronzing Powder er best i tester! Siden formelen er et kompakt pudder, varer bronzeren i en måned, selvfølgelig avhengig av påføring.

2. På andreplass kommer solpudderet fra NARS Bronzing Powder

Fordeler

 • Luksuriøs formel som varer lenge
 • Naturlige nyanser
 • Høy pigmentering

Ulemper

 • Dyrere prislapp
 • Kun 4 nyanser – alle med skimmer

Spesifikasjoner

Mer om solpudderet fra NARS Bronzing Powder

For deg som er på utkikk etter en god bronzer og er forberedt på å betale litt mer, kan dette solpudderet fra NARS være en match! NARS solpudder kommer i fire forskjellige nyanser, San Juan, Laguna, Casino og Punta Cana. Nyansene passer både deg med lysere og mørkere hudtoner. Alle nyansene har en gylden/glødende glød, med andre ord er disse tonene ikke matte for de som ønsker et matt solpudder. Ønsker du et matt solpudder, er det bedre å ta en titt på vår testvinners utvalg av nyanser.

Med NARS Bronzing Powders varme toner og pigmenterte formel gir denne bronzeren et solkysset utseende med bare noen få strøk med børsten. I tillegg til dette kan du også nyte en brunfarge som holder seg på plass hele dagen. Hvis huden din har fine linjer og andre uregelmessigheter, legger de malte pudderkornene seg til fine linjer og porer og skaper et jevnere inntrykk av huden.

3. På tredjeplass kommer solpudderet fra NYX Professional Makeup Matte Body Bronzer

Fordeler

 • Tilgjengelig i både lysere og mørkere nyanser
 • Varer lenge

Ulemper

 • Kan være ujevn, bruk god børste til påføring
 • Alle nyanser er varme

Spesifikasjoner

Mer om solpudderet fra NYX Professional Makeup Matte Body Bronzer

Denne pudderbronzeren kommer i fire forskjellige nyanser. De forskjellige nyansene spenner fra “Light” til “Deep” brunfarge, produsert og nøye utvalgt for å matche alle forskjellige hudtoner. Nyansene til NYX bronzer er helt matte slik at du ikke trenger å bekymre deg for uønsket glitter eller skimmer. Lider du av høy talgproduksjon og har problemer med for eksempel kviser, kan et matt solpudder være mer kledelig å ha på seg. Noen kvinner velger en matt solpudder for å få en solkysset look i ansiktet, da kan du smøre en bronzer til med mer shimmer på for eksempel kinnbeina og nesen. Bronzer kan derfor erstatte en blush om ønskelig.

Takket være sin matte og holdbare formel gir dette produktet deg en solfylt look som varer hele dagen. I tillegg til dette er denne bronzeren også ekstremt rimelig og varer lenge – et vinnende konsept rett og slett.

4. På fjerdeplass kommer solpudderet fra Lumene Invisible Illumination Liquid Bronzer

Fordeler

 • Gir et naturlig resultat
 • Enkel å jobbe med
 • Skaper en solkysset glød

Ulemper

 • Bare en nyanse

Spesifikasjoner

Mer om solpudderet fra Lumene Invisible Illumination Liquid Bronzer

Denne bronzeren er et produkt for deg som foretrekker den mer naturlig solkysste følelsen. Lumene Invisible Illumination Liquid Bronzer kommer i en enkelt farge for å passe alle hudtoner. Den er lett å påføre og glir fint inn i huden. Du kan velge å påføre den med fingrene eller med en børste. Ved bruk av børste anbefales det at påføring gjøres med en foundationbørste. For de som foretrekker et mer naturlig utseende, er dette et perfekt valg. Med tanke på at den er flytende i formelen, passer den også for deg med tørrere hud. Det gir en fantastisk glød og vi er imponert over hvor lett det er å jobbe inn i huden.

Å bruke flytende bronzer er noe ikke alle er vant til. For å få et best mulig og jevnest mulig resultat, er det best å påføre flytende produkter først. For eksempel flytende foundation, concealer og så gå inn med denne bronzeren, bruker du da en løs pudder skal denne påføres sist. Flytende produkter først, pulverform sist!

Hvis du ikke er vant til å bruke solpudder, men har lyst til å prøve, er dette et supert produkt å starte med om du ønsker en naturlig glød-look. Ønsker du en mørkere forbrenning eller for å kunne jobbe med skygger og konturer, er ikke dette det rette produktet for deg.

5. På femteplass kommer solpudderet fra Hourglass Ambient Lighting Bronzer Luminous Bronze Light

Fordeler

 • Magiske nyanser
 • Skaper en airbrushed følelse
 • Hver bronzer er unik i blandingen

Ulemper

 • Ingenting vesentlig bortsett fra prisen

Spesifikasjoner

Mer om solpudderet fra Hourglass Ambient Lighting Bronzer Luminous Bronze Light

Formelen til dette magiske solpudderet er komponert for hånd, gjennom en unik teknikk som blander pigment med pudder, alle pudder er derfor unike, noe som betyr at ingen pudder ser helt like ut i blandingen. Vanlige bronzere har en tendens til å være flate, Hourglass bruker Photoluminescent Technology som skaper dybde i bronzeren og naturlige fargeoverganger.

Med Hourglass Ambient Lighting Bronzer Luminous Bronze Light får huden en helt magisk glød som også ser veldig naturlig ut. Den smelter raskt og lett inn i huden og blandes lett med andre produkter. Følelsen blir en “airbrushed” hud, det føles som om noen har blitt feid av et magisk slør av friskhet og glød over huden. Til og med kviser, ujevnheter og lignende problemer er nesten magisk dekket. Følelsen av glød er så naturlig, ikke i det hele tatt som et billig skimmerpudder. Men kvalitet koster. En ganske heftig sum, men spørsmålet er om ikke følelsen av solkysset hud året rundt er verdt det?

Kjøpsguide – Velg riktig bronzer

For å finne riktig bronzer for deg, bør du tenke på hva som er riktig nyanse, formel og pris for deg. Det er mange alternativer uansett hva du leter etter.

Vi har alle forskjellige mål når vi sminker oss, men en fellesnevner er at vi ønsker at sminken skal fremheve vårt beste jeg. Følelsen av å føle seg frisk og vakker er også viktig. Skjønnhet kommer innenfra, men det skader ikke å gi naturen litt hjelp noen ganger.

Nyansen skal matche din naturlige hudtone

For å oppnå en naturlig solkysset look, ønsker du å velge en bronzer som bare er et par nyanser mørkere enn din naturlige hudtone og med samme undertone.

Velger du en farge som er for mørk, er det en risiko for at den ser unaturlig ut. Prøv å etterligne skyggen du ser etter en dag i solen. Ikke overdoser! Bygg deg opp i løpet av dagen i stedet for å risikere å se ut som en oransje bamse. Mindre er mer! Med en god bronzer trenger du ikke mengder, bare noen få sveip over ansiktet der solen vanligvis naturlig treffer. Neseroten, kinnbeina, hårfestet og haken.

Finn best i test bronzer og solpudder hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test bronzer og solpudder hos oss på Testjakt.no!

Hvilken formel vil du bruke?

Bronzere kommer i både pulver, creme sticks og flytende versjoner. Hva som passer deg best kan variere avhengig av hudtype.

Har du normal til fet hud er en pudderbronzer som regel bedre egnet. Mens tørr hud ofte føles bedre med en krem ​​eller flytende bronzer. Vurder også hvilken form resten av sminkeproduktene dine har? Siden den er i pulverform, kan en flytende bronzer lett bli ujevn og vanskelig å blande. En flytende foundation foretrekkes ved bruk av flytende bronzer. Avslutt alltid med pudderproduktene sist.

Hvorfor bør jeg bruke en bronzer?

Om sommeren tilbringer vi mer tid utendørs under solens stråler. Følelsen av solkysset hud er noe som får de fleste til å se friskere og mer energisk ut. Å bare få den følelsen i sommermånedene føles litt kjedelig. Det er mange solkremer på markedet i dag. Det er nok et av de vanligste sminkeproduktene der ute, nesten alle som bruker sminke eier en eller annen form for bronzer.

Å tilbringe tid i solen er fint, men det kan også være farlig. Solens stråler fremskynder aldring av huden og kan også forårsake hudkreft. UVA-strålene går dypt inn i huden din, og får den til å eldes raskere og fremskynde fremkomsten av rynker. UVB-strålene holder seg i de ytre hudlagene, noe som gir huden sin brune farge, men disse strålene kan også forårsake brannskader eller i verste fall til og med hudkreft.

Å bruke en bronzer er faktisk mye lurere enn å ligge og trykke i solen. Med en bronzer får du en trygg brunfarge hele året!

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 12/05/2023 •  10 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test