Beste Betongvibratorer For Pro Og Hobby (Best i Test 2023)

I denne artikkelen skal vi vurdere hvilke betongvibratorer som er best i test ifølge vårt testpanel!

En betongvibrator brukes for å sikre jevnhet og fri for luftbobler i støping. På denne måten forblir betongen sterk og får en jevn finish selv etter at betongen har tørket.

Du kan bruke betongvibratoren til støping av husgrunn, fundamentplater, dekker, for å støpe vegger og mer. Den brukes vanligvis i større prosjekter eller byggearbeid. Vi håper at du med vår beste i test av betongvibratorer finner det rette verktøyet for deg med bygge- eller renoveringsplaner.

1. Vinner og best i test ble betongvibratoren fra DEWALT DCE531N

Fordeler

 • 1 års garanti
 • Lav vekt
 • Ergonomisk og godt balansert design

Ulemper

 • Ekskluderer batteri og lader
 • Noe høy lydnivå

Spesifikasjoner

Mer om DEWALT DCE531N

Denne batteridrevne betongvibratoren er utmerket for å for eksempel fjerne luft og styrke betongkonstruksjoner. Den er en favoritt i vår test av betongvibratorer, mye takket være dens effekt på 18 V og hendige skaftlengde på 1,2 meter.

Dette er en svært praktisk og smidig batteridrevet betongvibrator fra DEWALT. Vi mener den passer til de aller fleste arbeidsplasser, enten det er hjemmefiksing eller profesjonelt arbeid. Den er konstruert for å beskytte både motor, kobling og batteri mot eventuell betongsprut.

2. På andreplass kommer betongvibratoren fra MAKITA DVR350Z

Fordeler

 • Lav vekt
 • Høy ytelse
 • Innebygd beskyttelsessystem

Ulemper

 • Uten batterier og lader

Spesifikasjoner

Mer om MAKITA DVR350Z

Dette er en betongvibrator med 18 V og en effektiv lengde på 0,8 meter. Den er ideell for raske og smidige betongarbeider, som for eksempel grunnarbeid og platestøp. Den har en svært smart og gjennomtenkt konstruksjon som er enkel å håndtere.

Dette er en svært praktisk, men samtidig solid batteridrevet betongvibrator fra merket Makita. Også denne betongvibratoren er konstruert med en gjennomtenkt design for å beskytte både motoren, koplingen og batteriet mot betongsprut eller andre ytre påkjenninger. Den lar deg arbeide bekymringsløst gjennom en hel arbeidsøkt.

3. På tredjeplass kommer betongvibratoren fra MAKITA DVR450Z

Fordeler

 • Prisgunstig
 • Ergonomiskt og behagelig grep

Ulemper

 • Noe høy vekt
 • Ekskluderer batterier og lader

Spesifikasjoner

Mer om MAKITA DVR450Z

DVR450Z fra MAKITA er en praktisk og kraftig batteridrevet betongvibrator. Den er laget av slitesterkt, robust materiale med en konstruksjon designet for å beskytte både motor, kobling og batteri mot blant annet betongsprut og andre ytre påkjenninger.

Denne batteridrevne og svært effektive betongvibratoren er helt perfekt for å blande ut luftbobler og få en jevn fin konsistens og overflate på betongen din. Med DVR450Z betongvibrator fra MAKITA kan du jobbe en hel arbeidsdag og oppnå en feilfri resultat!

4. På fjerdeplass kommer betongvibratoren fra MAKITA DVR850Z

Fordeler

 • Lettbalansert og ergonomisk
 • Smart konstruksjon

Ulemper

 • Eksklusive batterier og ladere

Spesifikasjoner

Mer om MAKITA DVR850Z

DVR850Z fra MAKITA er en batteridrevet og svært hendig betongvibrator på 18 V. Motoren har god kapasitet for å jevne ut de fleste betongstøpinger. Denne prisgunstige betongvibratoren har en lengde på 2400 mm, noe som gir den en passende arbeidshøyde.

Betongvibratoren fra MAKITA klarer 12500 rotasjoner per minutt, noe som gjør den veldig rask og smidig for blant annet grunnmurer og fundamentplater. Den har en smart design som beskytter motoren, batteriet og koblingen mot betongsprut og annet.

5. På femteplass kommer betongvibratoren fra HIKOKI UV3628DA

Fordeler

 • Låsbar bryter
 • MULTI VOLT batteriteknologi

Ulemper

 • Eksklusive batterier og lader

Spesifikasjoner

Mer om HIKOKI UV3628DA

På femteplass og som “beste premium”-produkt har vi HIKOKIs batteridrevne betongvibrator. Dette er en kraftig betongvibrator på 36 V. Den har MULTI VOLT batteriteknologi og en kraftig børsteløs motor. Denne betongvibratoren er utstyrt med en vibrationsfrekvens som effektivt eliminerer luftbobler i hovedsakelig betong og sement. Du kan jobbe i omtrent 52 minutter per lading.

En batteridrevet og svært kraftig betongvibrator som du også kan bruke i 2 hastigheter: enten “Normal” eller “Power mode”. De ulike hastighetene gir deg bedre kontroll over arbeidet ditt. I tillegg er den utstyrt med sprutsikring som beskytter batteriet og strømbryteren.

Kjøpeguide – Ting du bør tenke på før du kjøper en betongvibrator

Med en betongvibrator bruker du en eksentrisk vekt som snurrer for å eliminere og forhindre at store luftlommer i betongen sprer seg når betongen blir blandet. Takket være betongvibratoren oppnår du en jevn og fin overflate.

Forskjellige modeller kan være gode for ulike typer arbeid, derfor kan det være lurt å vurdere noen ting før kjøpet. I tillegg kan det hende at du trenger å utvide verktøyarsenalet ditt med for eksempel en fres eller kanskje en borrmaskin.

Finn best i test betongvibratorer hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test betongvibratorer hos oss på Testjakt.no!

Brukervennlighet

Det er viktig med en batteridrevet betongvibrator som du kan håndtere enkelt. Dette er nødvendig for at arbeidsdagene dine skal gå jevnt uten unødvendige avbrudd og hindringer som forsinket tidsforbruket på prosjektet ditt.

Kvaliteten på arbeidet ditt blir også bedre når du kan oppnå bedre resultater med for eksempel en lett håndterbar betongvibrator med godt grep, i motsetning til en modell der hånden kanskje sklir, noe som kan gjøre blandingen ujevn.

Batterikapasitet

Høy batterikapasitet er viktig for at du skal ha en holdbar og trygg batteridrevet betongvibrator med så lang levetid som mulig. Med et godt batteri blir arbeidet både raskere og mer smidig.

Batteriet er viktig slik at du kan jobbe lengre perioder uten avbrudd for lading, og for å redusere risikoen for overbelastning av batteriet på betongvibratoren.

Kvalitet

Kanskje det viktigste av alt er kvaliteten på den batteridrevne betongvibratoren din. Du ønsker å kunne jobbe trygt og uhindret samtidig som du har god bevegelighet, og verktøyet gir deg en fin overflate på arbeidene dine.

En betongvibrator av lavere kvalitet kan gi problemer, henge seg opp, og mangler kanskje nødvendige sikkerhetsfunksjoner, noe som ofte kan føre til behov for utskifting. Høy kvalitet, selv om det kan være dyrere i innkjøp, er vanligvis mer kostnadseffektivt på lang sikt.

Med riktig betongvibrator oppnår du den beste overflaten på betonggrunnene dine

For å kunne blande betong til jevne, fine strukturer som legger seg med en pen og jevn overflate, trenger du en skikkelig batteridrevet betongvibrator. Betongvibratoren er det optimale verktøyet for deg som jobber innen betongkonstruksjon. Med hjelp av vår best i test betongvibrator håper vi å kunne hjelpe deg med å ta en informert beslutning ved kjøpet av en batteridrevet betongvibrator.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 11/08/2023 •  7 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test