Beste Badebalje For Voksne og Barn (Best i Test 2023)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke badebalje for voksne som er best i tester ifølge vårt testpanel!

Har du noen gang ønsket at du hadde et badekar, men du mangler plassen eller pengene? Da kan badebalje for voksne være akkurat det du trenger. Slik kan du få den ekte badekarfølelsen uten et ekte badekar.

Badebalje for voksne er en balje i plast som du fyller med vann og som fungerer som et bærbart badekar. Disse finnes i mange forskjellige størrelser og design, så du kan definitivt finne et som passer deg.

1. Vinner og best i test ble Coolest Badebalje Sammenleggbar

Fordeler

 • Sammenleggbar
 • Nakkestøtte og krakk

Ulemper

 • Tar stor plass

Mer om Coolest Badebalje Sammenleggbar

Dette alternativet for badebalje for voksne er perfekt for deg som ikke har så mye plass på badet. Den er stor nok til å romme både en voksen og et barn samtidig, men kan også klappes sammen slik at den ikke tar opp plass når den ikke er i bruk.

Denne baljen er utviklet med tanke på komfort. Den har en liten krakk i bunnen og en myk nakkestøtte hvilket gjør det til et supert alternativ i badebalje for voksne. Selve baljen er myk, men støttet opp med en stødig stålramme.

2. På andreplass kommer Coolest Badebalje XL

Fordeler

 • Inkluderer kurv
 • Rommer 300 liter
 • Eget sluk

Ulemper

 • Ikke sammenleggbarkort

Mer om Coolest Badebalje XL

Dersom du ser etter en stødig, elegant og enkel badebalje for ditt bad, må du ta denne med på listen over beste badebaljer for voksne. Den rommer 300 liter vann, som er perfekt for deg som ønsker følelsen av et badekar, men ikke har plass.

Dersom du er på leting etter badebalje for voksne, er denne baljen fra Coolest veldig praktisk og gjør det bra i test. Den har et sluk for enkel tømming, og kommer med en kurv hvor du kan oppbevare alt du trenger til badet.

3. På tredjeplass kommer Coolest badebalje sammenleggbar, rosa

Fordeler

 • Sammenleggbar
 • Nakkestøtte
 • Krakk

Ulemper

 • Tar stor plass

Mer om Coolest badebalje sammenleggbar, rosa

Denne badebalje for voksne er ikke bare praktisk, men også stilig. Den kommer i en dus rosa farge og passer perfekt for deg som elsker farger. Et utmerket valg for alle som ønsker noe som skiller seg ut og sklir sømløst inn, uten å ta opp for mye plass.

Med hele 128 cm i lengden når den er brettet ut, passer denne baljen perfekt på listen over beste badebaljer for voksne. Den kommer også med oppbevaringskurv, nakkestøtte og en krakk. Baljen kommer med et håndtak, slik at den i tillegg er lett å frakte med seg.

Kjøpguide

Å velge en god badebalje for voksne kan virke som et stort prosjekt. Det finnes mye forskjellig på markedet, og det kan virke vanskelig å vite hvilke funksjoner du bør se etter når du skal velge din balje.

Det finnes mange vurderingsfaktorer å gå gjennom før du tar et valg. Skal den stå framme hele tiden, eller trenger du en som kan slås sammen etter bruk? Skal den kun brukes til voksne, eller barn også?

Størrelse

Det kanskje aller viktigste å se på når du skal velge deg en badebalje er størrelsen. Du må se på hvor stor balje du ønsker eller trenger. Mål gjerne også opp hvor stor plass du har på badet på forhånd.

Dersom du ønsker en større balje enn du har plass til, kan du se på alternativer som er sammenleggbare. Du må likevel huske at du fortsatt må ha plass til å bruke den når den er satt opp.

Finn best i test badbalje for voksne hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test badbalje for voksne hos oss på Testjakt.no!

Brukervennlighet

En badebalje skal ikke være komplisert. Noen av tingene du kan se på, er om den har et sluk i bunnen. Dette gjør det veldig mye enklere å tømme baljen når du er ferdig.

Dersom du har en som er sammenleggbar balje, kan du vurdere hvor enkel den er å slå opp og sammen igjen. Du må også se på eventuelle ekstra tilbehør, og om disse også er brukervennlige.

Design

Spesielt dersom du kjøper en balje som ikke er sammenleggbar, kan det være lurt å titte litt på designet. Skal baljen stå permanent på badet ditt, er det viktig at du er fornøyd med utseendet.

Det som kan være lurt å se på her, er om fargen passer inn sammen med andre ting du har på badet. Du kan også se på materialet den er laget av.

Når trenger du å bruke en badebaljer for voksne?

En badebalje for voksne er perfekt dersom du elsker å bade i badekar, men ikke har stort nok bad eller riktig installasjoner. Med disse best i test baljene, kan du likevel få akkurat den samme, beroligende følelsen som med tradisjonelle badekar.

De beste badebaljene er dype og har god nok plass til en voksen. Slik kan du lene deg tilbake og slappe av, mens du holder et øye med den sovende babyen med din babycall med kamera.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 14/02/2023 •  5 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test