Beste babygym [Topp 3 2021]

Innlegget inneholder reklame gjennom annonseringskoblinger.

Det er på tide å finne en babygym til det lille nurket, men du er kanskje litt usikker på hvor å starte. En babygym best i test er det du trenger. Vi har testet ulike babygym for deg. Er du klar for en babygym best i test? Les mer om de beste babygym nedenfor.

I vår babygym test fikk den fine Nattou Babygym Fanny & Oscar førsteplass. Denne babygymen er både svært trygg, god og myk, og kan brukes fra en veldig tidlig alder. Den passer i alle stuer, er lett å transportere og tåler vaskemaskinen svært godt også.

BEST I TEST
Vinneren og best i test er Nattou Babygym Fanny & Oscar
Nattou Babygym Fanny & Oscar
  • En trygg og stimulerende babygym for de aller minste!
GODT VALG
På andreplass står SkipHop Treetop Friends Babygym Pastell
SkipHop Treetop Friends Babygym Pastell
  • Passer til litt større babyer som kan rulle på magen!
På tredjeplass kommer Teddykompaniet Diinglisar Wild Babygym
Teddykompaniet Diinglisar Wild Babygym
  • Myk og romslig, passer til de aller minste!

Fordeler

Ulemper

Testens beste babygym har flere gode kvaliteter og egenskaper. Fanny og Oscar er designet av det belgiske selskapet Nattou, som er spesielt opptatt av barnets komfort og sikkerhet. Dette gjenspeiles særlig i testvinneren, med dens myke, deilige stoff, sammen med et lag ekstra beskyttende kanter. Beskyttelseskantene består av behagelige puter, som blant annet forhindrer babyen din i å rulle utenfor matten.

Nattou Babygym Fanny & Oscar har speil, samt avtagbare buer med tilhørende leker, som både er myke og morsomme for det lille barnet. Den kan på samme tid brukes av spedbarn helt ned i 0 måneders alder, og er designet for at babyen din skal kunne utvikle seg motorisk og sensorisk.

Denne babygymen er designet med myke og tamme farger med tanke på at den skal passe naturlig med interiøret hjemme. Produktet kan vaskes i vaskemaskinen på 30 grader. Dette gjør den til en veldig hygienisk babygym, som kan lett holdes ren. Dessuten tar den ikke mye plass og er den beste babygym i markedet.

Beklager, vi fant ingen produkter akkurat nå.

Fordeler

Ulemper

Denne babygym passer kanskje best for babyer som er litt eldre enn nyfødt. Dette er den beste babygym for nysgjerrige babyer som skal snart begynne å krabbe. Konstruksjonen er litt mer åpen, noe som stimulerer lysten til å begynne å krabbe og utforske omgivelsene.

Likevel er Treetop Friends Babygym Pastell, produsert av SkipHop, en god og trygg babygym for de fleste unger. Fargene er litt mer vibrante med fem ulike morsomme dyr som kan festes på bøylen i ulike høyder. Disse kan tas på og av ettersom barnet utvikler seg, og kan tas med i bilen også.

Selve matten inneholder et lite speil som lager lyd, og løvblader som «knitrer» for en fin sensorisk opplevelse. Skogsmotivet passer også fint til både jente og gutt, så denne kan fint gå i arv. Materialene er av høy kvalitet og varer veldig lenge.

🛒 De beste prisene vi fant for Treetop Friends Babygym Pastell

Last updated: 2021-06-18 04:31:39

Fördelar

Ulemper

Denne er den beste babygym for å ta med seg og flytte på. Den kan lett rulles sammen for å ta med på tur eller på besøk. Det følger med fem ulike myke figurer som kan tas av og på, og som stimulerer koordinasjon og motorikk hos barnet.

Denne passer utmerket for nyfødte barn, ettersom matten er polstret og hindrer at barnet ruller ut av gymen. Tekstilene, inkludert kosedyrene, er vaskbare i vaskemaskin på 40 grader. Dette gjør det enkelt å holde gymen ren til enhver tid. Babyen din vil elske å se seg selv i speilet i midten.

Dyrene kan flyttes på og henges i barnevognen. Elefanten og sjiraffen har dessuten bjeller i seg. De to skyene også har en lyd slik at foreldrene kan leke med barnet. Når barnet er litt eldre kan buene fjernes helt slik at du står igjen med en fin og myk lekematte.

🛒 De beste prisene vi fant for TEDDYKOMPANIET DIINGLISAR

Last updated: 2021-06-18 04:31:41

Hva du skal se etter i en babygym

Alle babygymene presentert i denne testen er trygge og sikre til barnet ditt. Funksjonalitet er kanskje det viktigste du bør tenke på når du skal velge. Har du god plass hjemme kan du se etter en litt større babygym. Har du mindre plass bør du se etter praktiske babygym som kan rulles og lagres, eller som ikke er så store.

En babygym bør passe dine behov og livssitusjon. Størrelsen på hjemmet ditt er en viktig faktor, men det er ikke den eneste. Hvis du har tenkt å bruke babygymen flere ganger, eller gi den i arv, bør du også se etter kvalitet og holdbarhet.

Velg materialer som varer og som er lett å rengjøre.

Se etter informasjon om renhold på etiketten på selve produktet. De fleste vaskbare materialer forteller hvor mange grader de tåler i vaskemaskin. Noen må håndvaskes eller tørkes av med en fuktig klut. Mangel på informasjon om dette, betyr sannsynligvis at produktet ikke kan vaskes.

Småbarn har det lett for å søle på overflater de ligger på. Derfor er det svært viktig å se etter materialer som kan lett kan vaskes og som tåler vaskemaskinen. Dette vil holde produktet i god stand over lengre tid, og gjøre hverdagen din enklere.

Den bør være enkel å flytte på

En babygym er et produkt som skal brukes hyppig i en kort periode mens barnet lærer seg å rulle på magen, krabbe og eventuelt reise seg og gå. At produktet kan lagres på en praktisk måte som ikke tar for mye plass er derfor veldig viktig.

Antagelig kommer babygymen å lagres bort i lengre perioder mellom hvert barn, hvis du har tenkt å bruke den flere ganger. Derfor bør du se etter en babygym som kan rulles sammen og ikke tar for mye plass. Dessuten er det kjekt å kunne ta produktet med seg på besøk eller på ferie.

Den bør kunne tilpasses dine behov

Å kunne ta på og av ulike kosedyr, eller å fjerne eller legge til deler, kan være viktig når du skal velge merke. Barnet vil ha ulike behov mens det utvikler seg. Da er det fint å vite at babygymen enkelt kan tilpasses til de ulike behovene.

Barnet kommer ikke alltid til å ligge kun på ryggen. En babygym som gir deg muligheten til å ta bort deler for å frigjøre plass, som grinder og buer, er en vinner. Barnet vil ha behov for en myk og god matte å rulle på.

Den skal ikke bare se bra ut

Fine farger som matcher interiøret er fint, men en god babygym skal også stimulere andre sanser enn synet. Gymene som også lager lyd er svært populære blant foreldre. Det er fordi barnet trives med å eksperimentere med både det visuelle og de ulike lydene. Prøv å velge en gym som kombinerer begge deler.

Det er viktig for barnets utvikling å stimulere alle sansene fra en tidlig alder. De beste babygymene har både mange farger og lyder som barnet kan kose seg med. Det er dessuten morsomt å flytte dyrene i ny og ne, slik at gymen ser litt «annerledes» ut hver gang.

Spørsmål og svar om Babygym

De fleste babygym er trygge for veldig små barn. Du må bare sørge for at gymen din har en grind og er veldig myk. Legg barnet alltid på ryggen når de er veldig små.

De fleste babygymen tåler at tekstilene vaskes i vaskemaskin. Noen kan vaskes på 40 grader, men enkelte tåler kun 30 graders vask. Sjekk alltid instruksjonene.

Den finnes ikke en grense på hvor gammel babyen din må være før de slutter med babygym. De fleste unger vokser babygymen fra seg i det de begynner å gå.

Absolutt. Babygymene lages av gode materialer for at familier skal kunne bruke disse til flere barn, eller gi bort i arv. Husk å rengjøre dem jevnlig så at de holder seg best mulig.

Her er oversikten over de beste babygym.

En babygym skal både være funksjonell, lett å ta med på reise og lagre, og den skal kunne vaskes slik at den har lengst mulig levetid. Legg gjerne inn en kommentar dersom det er noe du lurer på. Vi vil gjerne hjelpe deg å finne gymen som passer best for deg og din baby.

Testjakts liste over det beste babygymene

  1. Best i test: Nattou Babygym Fanny & Oscar
  2. Et godt valg: SkipHop Treetop Friends Babygym Pastell
  3. Mest for penger: Teddykompaniet Diinglisar Wild Babygym

Å velge en god babygym er en fin start på oppveksten for barnet ditt. Lekestunder i gymen byr på gylne muligheter for god kvalitetstid og samvær mellom foreldre og sine barn i en aldeles viktig fase i barnets utvikling. Det er under disse stundene at båndene mellom foreldre og barn forsterkes. Å investere i en god babygym er å investere i gode minner og opplevelser.

Referanser

Les gjerne mer informasjon om hver enkel babygym på produsentenes nettsider. Der vil du alltid kunne finne svar på hva som helst du lurer på. Alt fra materialer som tar hensyn til allergi, til vaskeinstruksjoner, med mere.

Legg igjen en kommentar